Centraal Stofzuigsysteem

Een centrale stofzuiger is handig en veilig. Er komt geen snoer of slede aan te pas. Het systeem start automatisch door het inbrengen van de flexibele zuigslang in de vacuŁmsteekdoos.

Het centraal stofzuigsysteem is zeer gemakkelijk te installeren in nieuwbouwwoningen: pvc-buizen verbinden de in de vertrekken bevestigde aansluitingspunten met een centrale stofzuiger in de kelder of de garage.

Stofzakken zijn voltooid verleden tijd. De stofdeeltjes worden nl. gecentrifugeerd en glijden moeiteloos naar de ketel.  Een unieke textielfilter zorgt voor de fijnfiltering. Omdat zelfs de kleinste stofdeeltjes via de pvc-buizen rechtstreeks,  snel en stil naar de stofcontainer worden gezogen, valt er in het vertrek waar u stofzuigt niet de minste neerslag van  stof. De grote zuigkracht zorgt er bovendien voor dat alle vuil, ook op moeilijk bereikbare plaatsen, grondig wordt  verwijderd. De ketel moet slechts 3 tot 4 keer per jaar worden geledigd.
 

bvba Lecluyse Nick garandeert jarenlang probleemloos stofzuigplezier. Het systeem kan makkelijk worden uitgebreid met het behoud van de bestaande apparatuur. Hulpstukken zijn zo gemonteerd.

Vergeet astma en allergieŽn. In tegenstelling tot een draagbare stofzuiger, voert een centraal stofzuigsysteem de opgezogen (micro)stofdeeltjes naar buiten. Huismijt en bacteriŽn krijgen zo geen kans zich in uw woning te verspreiden. Daardoor blijft de lucht altijd zuiver en gezond.

                                                    

Wenst u hierover meer informatie te verkrijgen?

U kan ons telefonisch bereiken via 0475/60.55.98, of maak gebruik van ons invulformulier op deze site.